Cas Lamens  Innovation that excites

Nissan

Bij Nissan zijn ze dol op auto's. Als u de modellen bekijkt, vindt u in elk model de passie voor rijden terug, van de , Micra Juke , Pulsar , Qashqai , X-Trail tot de nieuwe GT-R. Nissan probeert zo vaak mogelijk te vernieuwen, omdat de auto's nog beter worden door nieuwe ideeën. Het is ons doel om met innovatieve oplossingen te voldoen aan de wensen van de klanten overal ter wereld.

Nissan wil dat de producten er goed uitzien, maar ze vergeten nooit dat ze een doel dienen. Nissan streeft altijd naar een efficiënte balans tussen opvallend design en extreme gebruiksvriendelijkheid.

Bij Nissan komt de kracht van binnen.

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 5612
Afbeelding 2 5612
Afbeelding 3 5612