Cas Lamens  Innovation that excites

You + Nissan

UW PERSOONLIJKE OMGEVING
You+Nissan is speciaal voor u ontworpen om het maximale uit uw Nissan te halen. You+Nissan garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van uw Nissan. Daarnaast biedt het ook speciale aanbiedingen en exclusieve toegang tot boeiende evenementen. Profiteer van innovatieve functionaliteiten en krijg antwoord op al uw vragen via een van onze contactpunten.

GEPERSONALISEERDE DIENSTEN

OPENEN VANUIT ELK APPARAAT
Uw persoonlijke omgeving is beschikbaar via een app voor uw desktop of mobiele apparaten, beschikbaar in de iTunes en de Android app stores.

UW NISSAN BEHEREN
U kunt via het platform uw Nissan(s) beheren en alle gerelateerde informatie bekijken, zoals offertes en online geplande onderhoudsbeurten, beheer van verbonden diensten, navigatie-updates en nog veel meer.

WORD BELOOND
Wij vinden dat u als Nissan-eigenaar beloond moet worden. Daarom geven we u de kans om u aan te melden voor exclusieve toegang tot allerlei geweldige evenementen, VIP-ervaringen en diensten.

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 5612
Afbeelding 2 5612
Afbeelding 3 5612