Cas Lamens  Innovation that excites

Wie zijn wij

In de 50 jaar van ons bestaan is heel veel veranderd maar twee dingen zijn hetzelfde gebleven. Het adres en onze opvattingen over dienstverlening. Dat geeft u en ons houvast en helderheid.

Sociaal trefpunt
We zijn begonnen aan de Rodenrijseweg en daar zullen we waarschijnlijk altijd wel blijven. In al die jaren hebben vele automobilisten de weg naar ons pand gevonden, voor een nieuwe auto, voor accessoires, een onderhoudsbeurt of zomaar voor een praatje en een kop koffie. Want dat kan bij ons altijd. Wij zijn meer dan een bedrijf dat auto's verkoopt en service verleent. Als we sommige van onze klanten mogen geloven, zijn we ook een sociaal trefpunt, een kwalificatie waar we best trots op zijn.

Plezierig en zorgeloos rijden
Daarmee komen we automatisch op het tweede aspect dat nooit verandert: de kwaliteit van onze dienstverlening. Voor ons is het belangrijkste dat u tevreden bent met uw auto en dat u plezierig en zonder zorgen kunt rijden. Daar hebben we veel voor over. Niet alleen vandaag. Ook morgen. We gaan door volgens de opvatting van oprichter Cas Lamens: 'Niet het goede is veel, het vele is goed.'

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 5612
Afbeelding 2 5612
Afbeelding 3 5612