Cas Lamens  Innovation that excites

NIEUWE NISSAN INTERSTAR-E

NIEUWE NISSAN INTERSTAR-E IS VOLLEDIG ELEKTRISCH

Tot 460 km actieradius en tot 2.500 kg trekgewicht

De nieuwe Nissan Interstar-e is nog groter en daardoor nog veelzijdiger. De grootste bedrijfswagen van Nissan in het 3.500 kg GVW-segment heeft bovendien een volledig elektrische aandrijving. Deze is door zijn prestaties en specificaties bijzonder goed continu inzetbaar, bijvoorbeeld voor koeriersdiensten. De prijzen en verkoopstart worden later bekendgemaakt.


De volledig elektrisch aangedreven Interstar-e is door zijn prestaties, rijbereik en brede inzetbaarheid uitermate geschikt voor gebruik in toekomstige emissievrije zones in Nederlandse steden. De versie met een batterij van 87 kWh is goed voor een maximale actieradius van maar liefst 460 km. Tot 252 km bijladen kan in 30 minuten aan een DC-snellader.

Meer laadruimte
De nieuwe Interstar-e biedt een 100 mm langere laadruimte dan zijn voorganger. Het maximale laadvermogen bedraagt 1,6 ton. De Interstar-e biedt daarmee zelfs meer laadvermogen dan menig dieselbestelbus in het 3.500 kg GVW-segment. Het maximale trekgewicht van 2.500 kg is zeker voor een elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen opvallend hoog.

Nissan biedt 5 jaar garantie of 160.000 km garantie op zijn bedrijfswagens en 8 jaar garantie of 160.000 km op batterijpakketten.

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 5612
Afbeelding 2 5612
Afbeelding 3 5612