Cas Lamens  Innovation that excites

Bent u zichtbaar voor anderen?

Bent u zichtbaar voor anderen?

De donkere dagen komen er weer aan. Dat betekent meer regen en minder zicht. Zorg ervoor dat u ook zichtbaar bent voor anderen! Zet het contact en de verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Branden alle lampen?

Staat uw lichtschakelaar op de juiste stand ?

Het valt op dat veel automobilisten tijdens mistig weer de verkeerde of zelfs geen verlichting voeren. Een veel voorkomende oorzaak is dat de schakelaar van de verlichting op ‘automatisch’ wordt gezet. Het gevolg is geen verlichting of alléén dagrijverlichting aan de voorzijde.

mocht u vragen hebben over de werking van uw lichtschakelaar, Rij even langs of bel ons dan leggen we het graag aan u uit .

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 4592
Afbeelding 2 4592
Afbeelding 3 4592