Cas Lamens  Innovation that excites

Bent u al bekend met ADAS-systemen?

In veel Nissan modellen zitten al ADAS-systemen en vanaf 2022 is het vanuit de EU verplicht dat alle auto’s de weg op gaan met Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Deze systemen zijn ontwikkeld om de bestuurder van een voertuig te helpen bij het uitvoeren van zijn of haar taak. De systemen kunnen de bestuurder informeren, de rijtaak gedeeltelijk overnemen van de bestuurder of ingrijpen tijdens een kritieke situatie (bijvoorbeeld om een botsing te voorkomen). ADAS zijn ontworpen om het besturen van een voertuig veiliger te maken voor zowel de bestuurder als andere weggebruikers en comfortabeler voor de bestuurder. ADAS-systemen zijn in te delen in:

Camerasystemen bijvoorbeeld voor rijstrookassistentie

Radarsystemen bijvoorbeeld voor adaptieve cruise control

ADAS-systemen zijn bedoeld om de verkeersveiligheid te vergroten en ongelukken te voorkomen. Bestuurders vertrouwen op de systemen en daarom is het zeer belangrijk dat ze zeer nauwkeurig zijn afgesteld, want alleen dan kunnen ze goed functioneren. In het geval van autoschade of reparatie is het dus extra belangrijk dat deze onder handen worden genomen door specialisten met ervaring. Niet alle autobedrijven hebben deze specialisten of technieken in huis om een Nissan met ADAS veilig te herstellen. Als uw Nissan met ADAS hersteld is moet deze altijd worden uitgelijnd en daarna moeten de ADAS-sensoren opnieuw worden gekalibreerd.

Om mee te gaan met deze ontwikkelingen hebben wij onze mensen opgeleid tot specialisten.Onze werkplaats is ingericht met de juiste benodigdheden om te kunnen uitlijnen en kalibreren. Wij hebben de nodige investeringen gedaan om uw High-Tech Nissan veilig te herstellen volgens de richtlijnen die Nissan stelt ..

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 4592
Afbeelding 2 4592
Afbeelding 3 4592