Cas Lamens  Innovation that excites

Tips en tricks voor het wassen en poetsen van de auto

Bij mooi weer kan uw auto doelwit zijn

De tijd dat vogels uw auto weer als doelwit gaan zien, komt er ook weer aan. Als er vogelpoep op uw autolak zit dan kunt u deze het beste direct verwijderen. Als vogelpoep te lang op de autolak blijft zitten dan vreet deze zich namelijk in de lak en kunnen lakbeschadigingen en doffe plekken ontstaan. Gebruik veel water en een zachte doek om de poep te verwijderen.

En het vervolg kan zijn :

• Was eerst de auto en ga dan pas poetsen om krassen in de lak te voorkomen.

• Was bij warm weer vroeg in de ochtend of later in de avond. Water verdampt namelijk erg snel als de lak warm is. Dit laat lelijke watersporen achter op de lak.

• Begin de poetsbeurt met een cleaner als u de auto nog niet eerder heeft gepoetst. Alleen op deze manier kunt u ingetrokken vuil en krasjes uit de lak verwijderen. Gebruik een cleaner niet te vaak, omdat deze een polijstende werking heeft!

• Breng de cleaner met een schone doek of speciale pads aan op de lak en laat het dan even (niet te lang!) drogen. Wrijf de cleaner met een andere doek uit totdat de lak gaat glanzen. Werk in kleine stukjes en verkijk je niet op het werk!

• Breng na het polijsten de waxlaag dun(!) en met kleine ronddraaiende bewegingen aan. Even laten drogen en daarna uitwrijven. Vouw gedurende het uitpoetsen de doek regelmatig om, zodat u steeds met een schoon oppervlak werkt. Het uitwrijven is klaar zodra de lak mooi en diep glanst.

Als u hier zelf geen zin in heeft of u kunt het niet neem dan contact op met ons we kunnen uw auto ook professioneel laten reinigen voor u , Dit zorgt voor een hogere restwaarde en uw auto is dan weer in showroomconditie.

Kom langs voor een offerte of bel 010-5112399

Onze belofte

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Meer service

Plan uw afspraak

Via onze online plan module, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk, belt u dan met ons via telefoonnummer 010 511 23 99

Maak een afspraak
Afbeelding 1 4592
Afbeelding 2 4592
Afbeelding 3 4592