Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
 

Nieuws

Het laatste nieuws

Nissan X-TRAIL X-Scape: topversie met drone voor foto’s en video’s
De perfecte Crossover voor onvergetelijke avonturen met het gezin
Nissan X-TRAIL X-Scape: topversie met drone voor foto’s en video’s
•Speciale topuitvoering van Nissan X-TRAIL standaard uitgerust met geavanceerde drone voor foto- en video-opnamen
•‘Follow me’ trackingsysteem legt avonturen met het gezin vast
•First Person View-functie (FPV): bestuurder kijkt mee vanuit drone
•Speciale X-Scape-uitvoering gebaseerd op topversie Nissan X-TRAIL Tekna

Berkel 01-05-2017
– De Nissan X-TRAIL was al de perfecte Crossover voor avonturen met het gezin, de nieuwste X-Scape-uitvoerig doet daar een opwindend schepje bovenop. Met een ongebruikelijke accessoire, een foto-/video-drone, kan de eigenaar alle avonturen op spectaculaire wijze vastleggen.

De Nissan X-TRAIL X-Scape is voorzien van een compacte lichtgewicht drone met geavanceerde ‘Follow me’ GPS- en tracking-technologie. Hierdoor kan de drone zelfstandig vliegend schitterende foto’s en video’s maken van alle avontuurlijke uitstapjes zoals bergwandelingen, fietstochten en kano-avonturen.

Bird’s eye view van avonturen

De drone – een Parrot Bebop 2 die slechts 500 gram weegt – is voorzien van Nissan-logo’s en laat zich bedienen met de Parrot Skycontroller 2-afstandbediening en de Parrot Cockpitglasses-headset. Daarmee is het voor de drone-bestuurder, alsof hij alles vanuit de drone ziet. De First Person View-functie (FPV) biedt een unieke bird’s eye view van de omgeving. Zijn wendbaarheid en de digitale stabilisatie van de beelden maken van de Bebop 2 een fantastisch platform voor spectaculaire filmopnamen. Om de drone gemakkelijk mee te kunnen nemen, levert Nissan er een gevoerde rugzak bij.
Speciale topuitvoering

De Nissan X-TRAIL X-Scape is een speciale uitvoering, uitsluitend leverbaar in de topuitvoering Tekna. Dat houdt in dat de uitgebreide standaarduitrusting ook lederen interieurbekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met stoelverwarming en automatische gescheiden airconditioning omvat.

Met het NissanConnect-infotainmentsysteem inclusief satellietnavigatie vindt de bestuurder zonder enige moeite de meest avontuurlijke bestemmingen. Het panoramische zonnedak met elektrisch bedienbare one-touch zonwering biedt de inzittenden bovendien spectaculair uitzicht. Dankzij de dakrails kan het reisgezelschap ook gemakkelijk de fietsen en/of kano’s meenemen.
Een heel gamma geavanceerde Nissan Intelligent Mobility-veiligheidsvoorzieningen is eveneens standaard in de X-TRAIL X-Scape. Dus is de auto voorzien van onder meer Blind Spot Warning, Intelligent Around View Monitor met Moving Object Detection, Intelligent Emergency Braking, Lane Departure Warning en Traffic Sign Recognition.
De Nissan X-TRAIL X-Scape is er in zowel vijf- als zevenzitsuitvoering. De X-Scape-uitvoering blijft sowieso een exclusieve variant, want Nissan verwacht er maximaal ongeveer 1.200 voor Europa te produceren. Deze speciale uitvoering is leverbaar vanaf voor prijzen vanaf 39.290 euro.

« Terug
Cas lamens afbeelding
Nissan Customer Promiss

Laatste nieuws

Wij hebben hem in de showroom staan de Qashqai modeljaar 2018
Klaar om leidende positie in zijn segment vast te houden Nieuwe Nissan QAS...
Lees verder »
Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!
Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Eve...
Lees verder »
Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail
Schop je achterklep letterlijk open Met je handen vol de kofferbak ...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook