Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
 

Nieuws

Het laatste nieuws

Nissan heeft Xenon beschikbaar voor de Qashqai vanaf modeljaar 2014
Berkel & Rodenrijs 10-09-2015

Om de standaard halogeen verlichting van uw qashqai te vervangen door xenon verlichting is door Nissaneen Xenon ombouw set op de markt gebracht. Deze xenon ombouwset kan worden geinstalleerd op uw Qashqai. Deze Xenon bulbs leveren drie keer meer licht dan de standaard halogeen lampen. Mede hierdoor kiezen steeds meer chauffeurs voor Xenon ombouwsets, want naast meer lichtopbrengst heeft de Xenon verlichting meer voordelen...

Ze geven niet alleen meer licht, maar de Xenon lampen gaan ook langer mee dan de meeste standaard halogeen lampen. Daarnaast verbruiken ze ook nog eens minder energie dan de traditionele halogeen lampen.
Het overgrote gedeelte van nieuwe auto's dat vandaag de dag op de markt komen zijn reeds uitgerust met Xenon verlichting. Enkele jaren geleden was Xenon een redelijk nieuw produkt, maar de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen de voordelen van Xenon verlichting ervaren. Ze geven meer licht, waardoor het veiliger is om 's nachts te rijden.

Hierdoor voelen mensen die in het donker minder goed zien zich ook veiliger op de weg; de rijbaan, verkeers borden en eventuele obstakels worden beter verlicht en vallen eerder op. Maar ook als het mistig is heeft de Xenon zijn voordelen, want je ziet niet alleen beter met Xenon verlichting, maar je wordt ook beter opgemerkt door de overige weggebruikers. En hierdoor wordt het aantal verkeersongevallen ook terug gedrongen.

De Xenon set is vanaf nu te bestellen en kost inclusief btw en montage 499 euro.

« Terug
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Nissan Customer Promiss

Laatste nieuws

Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!
Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Eve...
Lees verder »
Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail
Schop je achterklep letterlijk open Met je handen vol de kofferbak ...
Lees verder »
Nissan bouwt energiecentrale van oude accu’s
Nissan maakt plannen voor een 100 megawatt krachtcentrale, ergens in Europ...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook