Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
 

Nissan bedrijfswagens weten hoe het werkt

Ook voor bedrijven

Nissandealer Cas Lamens is officieel bedrijfswagendealer en heeft daardoor alle bedrijfswagens in de showroom staan. Een bedrijfswagen is maatwerk. Om uw vervoersprobleem op te lossen komen wij graag in contact met u, zodat onze bedrijfswagenadviseur contact met u op kan nemen.

Nissan heeft op dit moment De Nissan Nv200 NV 300 Ien de NV400 in het programma als het om bussen gaat , Maar ook de stoere Navara die maar liefst 3500 kg mag trekken is leverbaar.
De Cabstar en Atleon worden op dit moment ook geleverd via Truckcentra om ook 24 uurs dienst te kunnen aanbieden. Dit is iets wat wij in onze organisatie niet kunnen verzorgen.

de Nissan bedrijfswagen zijn samen te stellen via de site van www.nissan.nl

Personen- én besteluitvoering van nieuwe NV200 onthuld

zowel de bestel- als de personenuitvoering van zijn volledig nieuwe, ruime maar compacte NV200. Die komt er in drie uitvoeringen.

In één oogopslag:
• drie uitvoeringen van de NV200 – een Van, een Combi en een luxe personenversie
• 4,1 m3 laadvolume in Van uitvoering
• schuifdeuren aan de zijkant voor een gemakkelijke instap
• zuinige benzine- en dieselmotoren
• lage onderhouds- en gebruikskosten
• personenversies bieden plaats aan zeven personen
• ontwikkeld voor markten in diverse werelddelen

Vanaf het begin van de ontwikkeling van de NV200 was het Nissans bedoeling om de auto als bestel- én als personenauto op de markt te brengen. De Nissan NV200 voegt op het gebied van comfort, gebruiksgemak en ruimte een nieuwe dimensie toe aan de markt voor kleine bestelauto’s.
Van de Nissan NV200 verschijnen drie versies. De eerste is de bestelauto, die de grootste laadruimte in zijn klasse biedt. De personenversie van de NV200 komt zowel in een functionele Combi-uitvoering – die geschikt is voor vervoer van lading en zeven personen – als in de luxueuze versie die Nissan tijdens de Autosalon van Genève toont.

Grootste laadruimte
Vernieuwende ideeën met betrekking tot belading liggen ten grondslag aan de laadruimte van de NV200, die het grootst en het meest praktisch is van zijn klasse. Ondanks dat de Nissan NV200 een totale lengte heeft van nog geen 4,4 meter, heeft de besteluitvoering van de NV200 een laadruimte die langer is dan twee meter (2.040 millimeter).
Dankzij voorwielaandrijving en een zeer compacte achterwielophanging biedt de NV200 ruimte aan twee Europallets. Met zijn hoogte van 1,84 meter is de NV200 niet hoger dan zijn concurrenten, maar de lage laadvloer zorgt ervoor dat het laadvolume 4,1 m3 bedraagt. Het maximale laadvermogen is 771 kilogram.

Ruim interieur
Natuurlijk is een grote laadruimte van vitaal belang voor een bestelauto. De flinke afmetingen van het interieur van de NV200 Van staan overigens ook garant voor veel passagiersruimte in de Combi- en de luxueuze personenuitvoering.
Zeer ongebruikelijk in dit marktsegment is het gegeven dat beide personenversies standaard uitgerust zijn met zeven zitplaatsen, verdeeld over drie zitrijen. De middelste zitrij voorziet in drie zitplaatsen en de achterste telt er twee. Van elke stoel is de leuning verstelbaar voor nog meer comfort. Bovendien zijn alle zitplaatsen voorzien van een driepuntsgordel.

Flexibel
De stoelen in de NV200 zijn niet uitneembaar – dit in tegenstelling tot producten van sommige andere fabrikanten, waarvan de zware, uitneembare stoelen elders moeten worden opgeslagen als ze niet in gebruik zijn. De leuning van de middelste zitrij is in ongelijke delen (60/40) neerklapbaar. Dat verhoogt de veelzijdigheid van het interieur. Bovendien kan de middelste rij in zijn geheel plat en tegen de voorstoelen worden geklapt. De achterste twee stoelen zijn opvouwbaar tegen weerszijden van de bagageruimte.
Om ook aan de verwachtingen van personenautokopers te voldoen is tijdens de ontwikkeling van de NV200 zeer veel aandacht besteed aan de kwaliteit die tot uitdrukking komt in sluitnaden en de passing van panelen.

De achterzijde van de bestelauto-uitvoering, die optioneel verkrijgbaar is met een zijruit in de laadruimte, wijkt af van de personenversies door de opzij scharnierende achterdeuren.
Beide zevenzitters zijn uitgerust met een aan de bovenzijde scharnierende achterklep met achterruit. De Combi-uitvoering van de NV200 is echter optioneel ook verkrijgbaar met twee opzij scharnierende achterdeuren. Voor extra ventilatie zijn de ruiten in de deuren aan weerskanten voorzien van schuiframen.

Onderstel en motoren
De Nissan NV200 is gebouwd op een aangepaste versie van Nissans B-platform en is daarmee voorzien van volledig onafhankelijke voorwielophanging die is gemonteerd op een apart hulpframe. De compacte, lichte maar stevige achteras is opgehangen aan brede bladveren.

Er is keuze uit twee motoren: een benzine- en een dieselkrachtbron.
De benzineversie wordt aangedreven door Nissans bekende, aluminium 1,6-liter HR16-motor, die ook te vinden is in de Micra, de NOTE en de QASHQAI. Met een inhoud van 1.598 cm3 ontwikkelt de zestienklepper een vermogen van 79 kW (108 pk) en een koppel van 153 Nm. De krachtbron is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.
De dieselmotor, die ook in de Nissan NOTE en Micra wordt aangeboden, is de geprezen achtkleps 1.5 dCi-motor (K9K) van Nissans alliantiepartner Renault, met een inhoud van 1.461 cm3. Met een trekkracht van 200 Nm en een vermogen van 63 kW (86 pk) biedt die zuinige krachtbron een ideale mix van gedegen prestaties en raffinement. Ook deze motor is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Om meer ruimte voorin open te houden, priemt de versnellingspook niet uit de vloer omhoog, maar is hij te vinden in de tweekleurige middenconsole. Boven de versnellingspook zijn in het middendeel van het dashboard de opening voor een dubbel-DIN radio en de bedieningsknoppen van de verwarming en de ventilatie ondergebracht. Verwarming en ventilatie zijn krachtig genoeg om alle drie de zitrijen van een aangename temperatuur te voorzien.

Goede uitrusting
Als eerste bestelauto in zijn segment is de NV200 verkrijgbaar met een optionele achteruitrijcamera. Verder is het interieur rijkelijk voorzien van opbergruimte en beker-/flessenhouders. In het bovenste gedeelte van het handschoenenkastje bevindt zich een geheime opbergplaats, die groot genoeg is om een fotocamera, een mobiele telefoon of belangrijke papieren te bewaren zonder dat ze zichtbaar zijn voor nieuwsgierige blikken van buitenaf.
Net als de achteruitrijcamera zijn ook andere voorzieningen standaard of optioneel verkrijgbaar die voorheen aan personenauto’s voorbehouden waren, zoals Nissans Intelligent Key, elektrisch bedienbare ruiten en ESP.

De veiligheidsuitrusting bestaat standaard uit een antiblokkeer-remsysteem (ABS) met remassistent en elektronische remkrachtverdeling (EBD). Een bestuurdersairbag behoort ook tot de standaardvoorzieningen. Zijairbags zijn optioneel verkrijgbaar.
Ook aan voetgangersveiligheid is gedacht tijdens de ontwikkeling van de NV200. Daarom vormt de motorkap – die grotendeels uit botsenergie absorberend materiaal bestaat – een extra ‘kreukelzone’ voor voetgangers.

Lage kosten
De totale kosten van het rijden in de NV200 behoren tot de laagste in zijn klasse. Dat is te danken aan de lage onderhoudskosten en de bijzonder zuinige motoren en aandrijflijnen. De veiligheidsconstructie van de Nissan NV200 is erop gericht in het geval van een aanrijding schade aan kwetsbare onderdelen onder de motorkap – zoals de radiateur – tot een minimum te beperken.

‘Met zijn doordachte ontwerp en uitrusting, die hem de grootste laadruimte in zijn segment bezorgen, vormt de NV200 de juiste combinatie van functionaliteit en doelmatigheid. Diezelfde praktische bruikbaarheid is te vinden in de Combi- en de personenversie, met de bijkomende voordelen van het comfort en de voorzieningen die thuishoren in een personenauto’, vertelt Dominique Correze, Vice President van Nissans Europese LCV Business Unit.
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Nissan Customer Promiss

Laatste nieuws

Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!
Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Eve...
Lees verder »
Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail
Schop je achterklep letterlijk open Met je handen vol de kofferbak ...
Lees verder »
Nissan bouwt energiecentrale van oude accu’s
Nissan maakt plannen voor een 100 megawatt krachtcentrale, ergens in Europ...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook