Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
 

Personenauto's

Een ruime keuze

Drie modellen combineren aantrekkelijk design en innovatieve technologie:
NISSAN TOONAANGEVEND IN COMPACTE KLASSE

Nieuwe Nissan NOTE is middelpunt van reeks nieuwe compacte modellen
Dynamisch ontworpen NOTE introduceert unieke functionaliteiten in B-segment
Nieuwe Micra: aantrekkelijk design en innovatieve technologie
Verkooptopper biedt nog aantrekkelijker pakket dankzij belangrijke verbeteringen
Nieuwe 1.5 dCi-dieselmotor voor Nissan JUKE
12,5 % minder brandstofverbruik, 109 gram CO2/km, meer trekkracht voor Nissan Juke

Berkel 24 juni 2013 - Nissans gamma van compacte modellen heeft het B-segment in zijn greep. Dankzij de combinatie van gedurfd design, unieke functionaliteiten in het segment en typische Nissan-innovaties behoren de volledig nieuwe NOTE, de nieuwe Micra en de opgewaardeerde JUKE tot de aantrekkelijkste modellen in het B-segment.

De nieuwe NOTE vormt het hart van de nieuwe modellenreeks van Nissan in het B-segment. De NOTE is ontworpen en ontwikkeld voor de Europese markt. Met zijn gedurfde design, unieke technologie en uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding gaat hij de strijd aan met concurrenten als de Ford Fiesta en de Volkswagen Polo.
Bij de nieuwe NOTE - die in de Nissan-fabriek in het Engelse Sunderland wordt geproduceerd - zijn design en technologie naadloos met elkaar verbonden. Nissan introduceert ook een aantal unieke functionaliteiten in de klasse van de NOTE. Met Nissan Safety Shield - een netwerk van drie veiligheidsvoorzieningen voor optimale bescherming en assistentie - en de geavanceerde Around View Monitor met 360-gradenbeeld en ‘helicopter view' zet de nieuw NOTE de maatstaf op het gebied van betaalbare technologie die tot op heden was voorbehouden aan een hogere klasse.

Binnen de aantrekkelijke reeks compacte Nissan-modellen wordt de NOTE vergezeld door de nieuwe Micra. Met meer dan dertig jaar ervaring en meer dan zes miljoen verkochte exemplaren is de Micra een van de populairste en herkenbaarste Nissans ter wereld.
De nieuwe Micra is ingrijpend vernieuwd, vooral op het gebied van design en techniek. Met een nieuw ontworpen voor- en achterzijde en een aanzienlijk opgewaardeerd interieur biedt de Micra de perfecte mix van uitstraling en technologie voor dagelijks stadsgebruik.
De Nissan Micra profiteert van een groot aantal innovaties die het leven niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker maken. Een van deze innovaties is het nieuwe Nissan Connect 2.0 navigatie- en multimediasysteem. Nissan Connect maakt het onder meer mogelijk om brandstofprijzen en vluchttijden op te zoeken.

Nissans constante streven naar het aanbieden van innovatieve technologie in het B-segment wordt nogmaals benadrukt door de introductie van een nieuwe dieselmotor voor de JUKE.
De nieuwe dieselmotor met stop-startfunctie is ontwikkeld door Nissans alliantiepartner Renault en is herzien voor betere eigenschappen en extra verfijning. Het van 240 tot 260 Nm toegenomen koppel en de betere turborespons bij lage toerentallen zorgen voor betere prestaties en meer flexibiliteit. Met een verlaagde CO2-uitstoot van slechts 109 g/km en een brandstofbesparing van 12,5 % tijdens dagelijks gebruik, is de JUKE 1.5 dCi nog aantrekkelijker voor wie niet alleen een compacte auto wil, maar zich ook wil onderscheiden van de menigte.

‘Dit is een belangrijk moment in ontwikkeling van Nissan', zegt Paul Willcox. ‘Met de komst van de nieuwe Europese NOTE, de vernieuwde Micra en de nieuwe generatie dieselmotoren voor de JUKE biedt Nissan een van de omvangrijkste reeksen compacte modellen van dit moment. Ze zijn alle drie ontwikkeld met het doel om spannende en innovatieve technologie voor een grote groep mensen bereikbaar te maken.'

De verkoop van de nieuwe Nissan NOTE start komende herfst, terwijl de Micra in september in de Europese showrooms wordt verwacht. De vernieuwde JUKE 1.5 dCi is nu in geheel Europa leverbaar
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Nissan Private lease

Laatste nieuws

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten
Berkel 24-05-2017Donderdag 25 Mei zijn wij gesloten ,Vrijdag 26 Mei ...
Lees verder »
Nissan X-TRAIL X-Scape: topversie met drone voor foto’s en video’s
De perfecte Crossover voor onvergetelijke avonturen met het gezinNissan X-...
Lees verder »
Beroemd warenhuis Harrods neemt elektrische Nissan e-NV200 in gebruik
100 jaar geleden koos Harrods voor elektrisch, nu opnieuwBeroemd warenhuis...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook