Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
 

Nissan Service

Nissan Service

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid dat er een professionele organisatie achter u en uw auto staat. We bieden u een compleet pakket dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden. Een kort overzicht.

Service
We staan altijd voor u klaar om u te helpen. Kleine storingen verhelpen we zoveel mogelijk direct. Voor grotere ingrepen maken we snel een afspraak. Indien gewenst kunt u gebruikmaken van een leenauto. Wel tijdig reserveren!

Eigen service dienst
We kunnen het ons haast niet voorstellen - zeker niet als uw auto regelmatig bij ons is voor onderhoud - maar het kan natuurlijk ook bij ons voorkomen dat u ineens ergens in de regio met pech staat. Ook dan kunt u op ons rekenen! Bel 010 - 511 23 99 en we komen snel naar u toe.

Vervangend vervoer
Moet u de auto even missen voor onderhoud, dan bent u toch mobiel dankzij ons vervangend vervoer.
Wij kunnen zelfs bedrijfswagens inzetten als vervangend vervoer.

24-Alarm service
Heerlijk op vakantie met uw eigen auto. Vrijheid, blijheid. In de geruststellende zekerheid dat bij pech hulp altijd dichtbij is. Overal in Europa, alle dagen van de week en 24 uur per dag. Wanneer uw auto bij Cas Lamens in het onderhoud is (ook als het geen Nissan is kunt u een mobiliteitspas bij ons kopen) Deze pas zorgt ervoor dat u 24 uur per dag binnen heel Europa geholpen wordt onder andere bij pech, een lekke band maar ook als u zonder benzine staat. Nissan helpt u!, ook heeft u zowel in Nederland en in het buitenland recht op vervangend vervoer.
de Nissan mobiliteitspas is gratis, maar wordt uiisluitend verstrekt als uw auto bij ons in het onderhoud is.

Rij cool met airco
Cas Lamens is airco gecertificeerd. Dat heeft voor u het grote voordeel dat wij uw aircosysteem kunnen onderhouden, reinigen en repareren. Heeft uw auto nog geen airco? Wij zorgen voor deskundige inbouw.

Schade afhandeling
Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een deuk zit in een klein hoekje. Geen nood, wij regelen alles voor u: taxatie, reparatie, vervangend vervoer en de afhandeling met de verzekering. Een hele geruststelling.

Gratis APK
Nissan-dealer Autobedrijf Cas Lamens B.V. in Berkel en Rodenrijs start met een unieke service. Wie hier een nieuwe of gebruikte Nissan koopt, is voortaan verzekerd van gratis APK gedurende de levensduur van de auto. Het enige wat u daar voor hoeft te doen is de Cas Lamens of Nissan plus card aan te schaffen , die u ook nog veel andere voordelen bied vraag ernaar bij de recepte van ons bedrijf .
( dit geld ook voor gebruikte auto's die bij ons zijn gekocht en niet van het merk Nissan zijn )
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Nissan Customer Promiss

Laatste nieuws

Wij hebben hem in de showroom staan de Qashqai modeljaar 2018
Klaar om leidende positie in zijn segment vast te houden Nieuwe Nissan QAS...
Lees verder »
Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!
Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Eve...
Lees verder »
Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail
Schop je achterklep letterlijk open Met je handen vol de kofferbak ...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook