Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
Cas Lamens
 

Tuning

Technische en Optische tuning

Cas Lamens sportscar dealer:

Cas Lamens is de Z specialist van Zuid Holland . de Z Sportscar dealer richt zich puur op de Nissan Z modelen. Hieronder vallen de de Nissan 370Z en de Nissan 370Z Roadster.Maar ook de 350 Z en zelfs de 240 Z is bij ons op het jiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en personaliseren van de Z modellen. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het onderhoud aan deze Nissan modellen. Het onderhoud van de Nissan 370Z vergt behoorlijk wat specialistische kennis en apparatuur. Dit is ons specialisme en daarom bent u bij ons aan het juiste adres! Naast de Z monteur zijn ook onze verkopers en service medewerkers gespecialiseerd in de Nissan Z modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd interieur, speciale velgen of een exclusief uitlaatsysteem? Wij staan voor u klaar.

Nismo | Nissan Performance
Nismo staat voor Nissan Motosports en is in de jaren 80 door Nissan opgericht met als doel het specialiseren in de competitieve autosport. Wat doet Nismo nu precies? Nismo bouwt de bestaande Nissan modellen om naar een echte raceauto. Wat dacht u bijvoorbeeld van de MICRA Nismo, JUKE Nismo, LEAF Nismo, 370Z Nismo of GT-R Nismo? Deze sportuitvoeringen zijn echt ware pronkstukken uitgerust met de meest moderne Nismo onderdelen.

Naast het omvormen van bestaande Nissan modellen speelt Nismo ook een grote rol in de autosport in bijvoorbeeld de Super GT Cup, de FIA World Endurance Championship en de V8 Supercar Cup. Ook heeft Nismo een grote bijdrage geleverd aan de inmiddels bekende Nissan GT Academy. Nismo kan ook van alles voor u betekenen. De Nismo onderdelenlijn is namelijk beschikbaar voor de particuliere markt waardoor u uw Nissan uit kunt rusten met deze High Performance parts. Wat dat dacht u bijvoorbeeld van een Nismo spoiler, uitlaat of spruitstuk? Bovendien zijn zelfs het Nismo interieur en talloze accessoires voor uw Nissan beschikbaar. Kom gerust eens langs om alle mogelijkheden te bespreken!
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Nissan Customer Promiss

Laatste nieuws

Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!
Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Eve...
Lees verder »
Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail
Schop je achterklep letterlijk open Met je handen vol de kofferbak ...
Lees verder »
Nissan bouwt energiecentrale van oude accu’s
Nissan maakt plannen voor een 100 megawatt krachtcentrale, ergens in Europ...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook