Cas Lamens
 

Team

The real dream team

De meeste bedrijven hebben een leuk team met een prima sfeer maar als er een bedrijf is waar dat echt waar is en waar je dat elke dag kunt meemaken, dan is dat Cas Lamens. Een paar medewerkers zijn er vanaf de beginjaren bij. U kent ze misschien van gezicht en waarschijnlijk ook bij naam. We stellen ze allemaal hier nog even aan u voor.

Cas Lamens Medewerker'U kunt mij altijd bellen'
Rene Lamens , directeur, brengt meer dan de helft van zijn tijd in de showroom door. Woont samen met Conny, en heeft twee kinderen: tweeling Jasper en Suzan Hobby's: rallysport, voetbal , tennis ,watersport en tegenwoordig fietst hij ook nog eens niet onverdienstelijk zijn kinderen Jasper en Suzan zijn alle twee zeer sportief net als hun vader .


Cas Lamens Medewerker'Altijd in voor een prima deal'
John Lammers , verkoopleider. Speelt naadloos in op uw wensen en verkoopt u de auto die daar precies bij past en waar u lang plezier van heeft. Woont samen met Jessica en heeft sinds 24 november 2004 een zoon die Thijn heet en heeft op 24 novenber 2009 nog een zoon gekregen die Lucas heet .. Hobby's: varen met zijn gezin rallyrijden- en tennis


Cas Lamens Medewerker'Veilig en comfortabel rijden'
Aad Steentjes , werkplaatschef. Zorgt dat de beurten volgens planning worden uitgevoerd, maar vindt ook altijd een gaatje voor een spoedje. twee kinderen: Jessica en Carlo.,Aad heeft een kleinzoon Thijn waar hij op zaterdag mee naar de voetbalclub TOGB gaat . en niet te vergeten eten bij de chinees dat doet hij ook graag.
En mocht het zo zijn dat kleinzoon Thijn over een paar jaar zelf naar TOGB gaat dan kan Aad met zijn jongste kleinzoon Lucas weer mee op pad .
Sinds 23 juli 2011 t is Aad voor de derde keer Opa geworden van een gezonde kleinzoon zijn naam is Milan


Cas Lamens Medewerker'King of the road'
Arno Berkel , Voorman in de werkplaats , gespecialiseerd in 4x4. en zorgt dat u ook op de weg blijft. Hobby's: stockcar racen, waterskien en vissen.


Cas Lamens Medewerker'Administratief alles op orde'
John Hagen , administratie, zorgt dat administratief alles op orde is. Getrouwd met Jeanette, 3 kinderen: Ian, Kim en Sten. Hobby’s: Uit eten, theater, autosport, voetbal en beleggen.en sinds kort verzot op zijn caravan !


Cas Lamens Medewerker'Ik laat ze weer glimmen'
Koos van den Bulk , service medewerker en verkoper. Vindt het onderhoud van de carrosserie en het interieur even belangrijk als de technische onderdelen en de verkoop. Getrouwd met Ellen, twee kinderen: Alex en Esther die getrouwd is met Olaf. Hobby's: postduiven ,auto's poetsen!
en spelen met zijn 5 kleinkinderen.


Cas Lamens Medewerker'Tienduizend en twaalf nummers uit mijn hoofd'
Theo Greeve , magazijnchef, houdt de voorraad op peil en weet alle nippeltjes en moertjes blindelings te vinden. Getrouwd met Paula, twee kinderen: Jamie en Daphne. Hobby's: Heineken-artikelen sparen en vissen.


Cas Lamens Medewerker'Ervaren team waarop je kan bouwen'
Bert Bouwman , staat zelf ook onder de brug.en voert gecompliceerde diagnoses alsmede reparaties uit. verder verzorgt hij de garantie afwikkeling Bert heeft twee kinderen: Yolanda en Bas. Hobby's: zijn de computer snowboarden en wielrennen.


Cas Lamens Medewerker'Leuk als klanten blij zijn'
Edwin van Wijk , monteur. Groeit uit tot een echte all rounder. Hobby's: autorally (is ook monteur in het rallyteam) en voetbal.


Cas Lamens Medewerker'Strak en stralend plaatwerk'
Peet van den Bulk , monteur gespecialiseerd in momidashi. Getrouwd met Monique, drie kinderen: Esther, Bas en Billy. Bas is keeper bij Sparta, waar Peet dan ook vaak is. Hobby's: schaatsen, wielrennen en duursport in het algemeen.


Cas Lamens Medewerker'Klantvriendelijkheid staat voorop'
Ingrid de Greef , meerdere dagen per week werkzaam als telefoniste/receptioniste. Getrouwd met Fons, 1 dochter: Iris.hobby's zijn haar honden waar ze graag mee uitwaait op het strand , tuinieren
en schilderen.


Cas Lamens Medewerker'Oud of nieuw het maakt mij niet uit'
Automonteur Marco Vollering houdt zich op in de werkplaats.
Hij onderhoudt en repareert waar nodig.
Marco is getrouwd met Sandra en heeft vier kinderen Laura, Deborah, Frank en Andrea.
Zijn hobby's zijn vogels, vissen en motorrijden


Cas Lamens Medewerker
Dick is een oude bekende van de firma Cas Lamens, heeft in het verleden nog met Cas samengewerkt
en versterkt nu het verkoop team op de woensdag en zaterdag.
Hobby's zijn varen met zijn sloep , vissen , en gezellig met zijn kleinkinderen op stap gaan


Cas Lamens MedewerkerJordy van der zijden, is onze jongste mederwerker en zijn hobby's zijn autosport, voetbal en vissen. Hij is doordeweeks en elke zaterdag aanwezig om u te helpen.
Niets is hem teveel .

Met zijn vriendin Vera gaat hij graag op zondag op stap,
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Cas lamens afbeelding
Nissan Customer Promiss

Laatste nieuws

Wij hebben hem in de showroom staan de Qashqai modeljaar 2018
Klaar om leidende positie in zijn segment vast te houden Nieuwe Nissan QAS...
Lees verder »
Zorgeloos op vakantie - doe de vakantie check!
Na een periode van hard werken is het heerlijk om op vakantie te gaan. Eve...
Lees verder »
Je achterklep handfree openen het kan vanaf nu bij de Nissan X-Trail
Schop je achterklep letterlijk open Met je handen vol de kofferbak ...
Lees verder »

Bezoek ook

 

Nieuwsbrief

Naam:
Email:
Aanmelden:
Afmelden:
 
Volg ons ook via: Twitter Facebook